Educaţie anti-fumat cu stingătorul de incendiu. Directorul unui liceu a împrăştiat elevii fumători din curtea şcolii cu pulbere anti-foc şi este anchetat acum de ISJ

Măsură extremă pusă în practică de directorul Liceului “Jean Louis Calderon” din Timişoara. Supărat pentru că elevii nu renunţă la fumatul în curtea şcolii, deşi le-ar fi atras atenţia, profesorul s-a dus spre ei cu stingătorul de incendiu şi a pulverizat pudră anti-foc spre tineri, potrivit ştirileprotv.ro.

Scenele au fost filmate marţi, pe 1 octombrie, la doar câteva minute după ce pompierii au venit la şcoală să le explice elevilor cum se aprind incendiile, printre cauze fiind şi ţigările. Însă, la scurt timp după oră, liceeni s-au retras în curte şi au început să fumeze. Directorul a luat unul dintre stingătoare şi a pulverizat spre ei.

Ion Ionici, directorul liceului, a declarat: “Au venit câţiva copii de la ciclul primar şi câţiva profesori şi mi-au zis uitaţi ce au învăţat, în sensul ca nu au învăţat nimic şi din nou se fumează. Din instinct am luat extinctorul în mână, am venit spre ei pe această zonă şi am pulverizat acel praf din extinctor. Ce să va spun, a fost un lucru pe care îl regret, a fost facut la nivel de instinct. Avem probleme deosebite, cred ca între 50 şi 100 de elevi fumează în şcoală“.

Incidentul a ajuns şi la conducerea Inspectoratului Şcolar Timiş, care spune că a declanşat o anchetă, potrivit opiniatimişoarei.ro.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO: RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate