Se ţin cursurile online? Pe ce platforme? Cum se descurcă profesorii? Alianţa studenţilor lansează un chestionar online

585 de vizualizări
Alianţa Naţională a Organizațiilor Studențești din România a publicat un chestionar dedicat sondării opiniei studenţilor despre calitatea desfăşurării procesului de învăţare online după suspendarea cursurilor faţă în faţă. “Pentru a putea stabili corect, conjunctural, modalități de îmbunătățire a mecanismelor de digitalizare ale procesului didactic, este necesară o sondare reală a satisfacției studenților față de toate aspectele structurale ale predării online din acest moment”, potrivit ANOSR.

“Din dorința de a analiza cu precizie starea de fapt și de a contribui alături de tine la îmbunătățirea  metodelor și resurselor tehnice potrivite pentru educația la distanță, ANOSR va contura imaginea de ansamblu a sistemului de învățământ superior din acest moment.

Astfel, împreună cu Centrul de Dezvoltare Academică al UVT, am creat un formular prin care urmărim să identificăm practicile de educație la distanță utilizate în contextul actual, precum și sprijinul de care au nevoie studenții pentru continuarea în bune condiții a activităților didactice”, scriu reprezentanţii ANOSR.

Chestionarul este anonim si poate fi completat aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Ghidul candidatului în SRI, publicat de Facultatea de Filosofie a Universității din București / Foto: SRI.ro

Facultatea de Filosofie de la Universitatea din București își anunță propriii studenți că pot face carieră în SRI: instituția de învățământ a publicat anunțul Serviciului Român de Informații de recrutare de ofițeri operativi și analiști

Studenții Facultății de Filosofie a Universității din București sunt anunțați oficial de instituția de învățământ superior că își pot începe o carieră în Serviciul Român de Informații (SRI). Facultatea de…
Vezi articolul

Surse: Universitățile vor da titlurile de doctor și tot ele vor verifica plagiatele. Instanțele capătă rol-cheie în cazurile de plagiat, în timp ce CNATDCU e retrogradat și transformat în comisie controlată de o direcție din Minister condusă de 6 ani de o apropiată a lui Sorin Cîmpeanu – Proiectul Deca al Legii învățământului superior

Forul-cheie în verificarea acuzațiilor de plagiat în cazul doctoratelor – Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) – reapare în proiectul Legii învățământului superior – varianta…
Vezi articolul

Universitatea de Vest din Timișoara: Interzicerea informațiilor privind identitatea de gen în învățământ contravine principiilor de funcționare ale statului democratic și ale mediului academic

“Eroii revoluției și-au sacrificat libertatea, unii chiar viața sau sănătatea, pentru ca libertatea de exprimare și de gândire să nu ne fie îngrădite. Modificarea recentă a Legii Educației Naționale (…)…
Vezi articolul