Administraţia Biden a prezentat un plan de vaccinare a milioane de copii cu vârste de 5-11 ani

Foto: © Pojoslaw | Dreamstime.com

Administraţia Biden a prezentat miercuri un plan de vaccinare a milioane de copii cu vârste de 5-11 ani de îndată ce vaccinul pentru Covid-19 al Pfizer şi BioNTech va fi autorizat pentru ei, pregătind dozele şi locaţiile înainte de sezonul aglomerat al sărbătorilor, transmite Reuters, citată de News.ro și preluată de G4Media.ro.

Spre deosebire de centrele de vaccinare în masă utilizate la lansarea iniţială a vaccinărilor împotriva Covid-19, Casa Albă a spus că lucrează la înfiinţarea de clinici în mai mult de 100 de sisteme de spitale pentru copii la nivel naţional, precum şi în cabinete medicale, farmacii şi, eventual, în şcoli.

Dacă vaccinul dezvoltat de Pfizer şi BioNTech va obţine o autorizaţie mai largă din partea Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente din SUA, planul vizează asigurarea unei distribuţii rapide şi echitabile, a arătat Casa Albă.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto © Pojoslaw | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version