Anchetă la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce Virgil Păunescu, șeful centrului Oncogen, a anunţat că şi-ar fi administrat vaccinul pe care îl dezvoltă împotriva coronavirusului și care nu a fost omologat: Riscul este ca toată această cercetare să fie declarată nulă

FOTO: Captura PNL Bucuresti

Conducerea Spitalului Judeţean Timişoara va face o anchetă internă după ce Virgil Păunescu, șeful Institutului de cercetare Oncogen, care se află în subordinea unităţii medicale, a anunţat că a creat un „vaccin” împotriva COVID-19, pe care şi l-a şi administrat, scrie G4Media.ro.

Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu: „Demăram mâine (sâmbătă – n.r.) o anchetă internă cu privire la cele declarate de domnul profesor Virgil Păunescu. Ancheta nu are scopul de a-l discredita pe acesta, dimpotrivă. Vom verifica cele spuse de domnul profesor si proiectul derulat având în vedere contextul epidemiologic actual şi considerăm că anumite abordări trebuie făcute riguros. Când se fac declaraţii nu putem menţiona că este vorba de un vaccin, cu atât mai mult cu cât cu certitudine nu există un vaccin. Vom declara care sunt paşii, dacă şi-a administrat, ce şi-a administrat, dacă există documente. Riscul este ca toată această cercetare să fie declarată nulă. Ne-am bucura ca aceşti primi paşi să fie făcuţi la Timişoara, dar nu în felul acesta”.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Edupedu.ro a scris despre cine este Virgil Păunescu pe 26 martie 2020: candidat PNL la Senat în 2016, care a anunțat că are „vaccinul pentru COVID-19” și care în ultimii 3 ani a promis alte trei vaccinuri.

Exit mobile version