Argeș, primul județ în care masca de protecție este obligatorie pentru toți locuitorii de peste 5 ani, în toate spațiile închise publice și private și în aer liber

FOTO: freepik.com

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Argeș a decis, marți, că masca de protecție este obligatorie pentru toți locuitorii de peste 5 ani, în toate spațiile închise publice și private și în aer liber, acolo unde sunt mai mult de două persoane. Măsura intră în vigoare miercuri dimineață.

Anunțul a fost făcut de prefectul județului, Emanuel Soare, după ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Masca de protecție este obligatorie pentru toți locuitorii

Prefectul a prezentat noile măsuri luate:

– toate evenimentele private se vor supune restricțiilor de program pentru terase: nuntă, botez, cununie, alte petreceri private vor fi permise până la ora 22.00 în timpul săptămânii și până la 23.00 în weekend.

Mai multe stiri: Când iei în calcul reducerea numărului de elevi, de ore, distanțarea fizică la clasă, trebuie să vezi dacă infrastructura îți permite. Deciziile nu sunt luate – anunță vicepremierul Raluca Turcan

Exit mobile version