Ariana Dudună, Asociația Elevilor din Constanța, mesaj pentru profesori: Această grevă trebuie să se încheie cu o victorie, altfel putem aprinde lumânarea pe învățământ. Continuați să luptați! Noi ne-am solidarizat cu voi, e rândul vostru să vă solidarizați cu viitorul nostru

Elevii din Constanta se alatura protesului profesorilor, in Piata Victoriei din Bucuresti / Foto: Facebook.com Ariana Dudună

Apel către cadrele didactice și angajații din Educație al președintei AEC, Ariana Dudună. Aceasta susține că aceștia nu ar trebui să cedeze, ci că „e timpul să vă solidarizați cu viitorul nostru“. Mesajul vine după ce Guvernul a oferit 1.000 de lei brut creștere salarială din 1 iunie, pentru stingerea conflictului de muncă.

Redăm mesajul Arianei Dudună, președinta AEC:

„1000 de lei brut înseamnă în jur de 650 de lei net.

Această grevă trebuie să se încheie cu o victorie. Altfel, putem aprinde lumânarea pe învățământ. Dragi profesori, e șansa voastră să arătați că nu dați înapoi și să ne dați o lecție de demnitate. În următorii 5-10 ani nu veți mai avea o astfel de șansă, cel mai probabil.

România Educată a fost o minciună. Timpul a dovedit asta. Au scos prevederea cu salariile pentru că știau că nu le vor da. În decembrie cel mai probabil vor da OUG trenuleț ca să vă amâne creșterile.

Continuați să luptați! Nu cedați! Elevii sunt cu voi! Noi ne-am solidarizat cu voi. E rândul vostru să vă solidarizați cu viitorul nostru“.

Exit mobile version