Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă. Subiectele și baremele de la Matematică și Istorie au fost publicate

Foto: © Alexan24 | Dreamstime.com

Subiectele și baremul de la proba scrisă obligatorie a profilului, adică Matematică și Istorie, pentru sesiunea Bacalaureat 2021 august-septembrie, au fost publicate azi la ora 15.00 de Ministerul Educației.

Subiectele și baremul de la matematică:

Subiectele și baremul de la Istorie:

Subiectele integrale și baremele pot fi descărcate în format .zip de aici.

Următoarele probe vor avea loc astfel:

Primele rezultate vor fi afişate marţi, 31 august, până în ora 12.00. Rezultatele elevilor vor fi publicate cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

Contestaţiile pot fi depuse în ziua de 31 august 2021 (în intervalul orar 12:00 – 18:00). Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunţate vineri, 3 septembrie 2021.

Aproape 39.000 de candidaţi s-au înscris la a doua sesiune (august – septembrie) a examenului național de bacalaureat 2021. Conform datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene, din totalul celor înscrişi, 24.988 de candidați provin din promoţia 2020 – 2021, iar 13.958 de candidați din promoţiile anterioare, anunță Ministerul Educației.

Foto: © Alexan24 | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version