Camelia Gavrilă, propusă ministru al Educației. E șefa Departamentului Educație din PSD și adversară a Ecaterinei Andronescu

Camelia Gavrilă

Camelia Gavrilă

Premierul Viorica Dăncilă a propus-o miercuri pentru portofoliul Educaţiei pe Camelia Gavrilă, fost președinte al Comisiei de învățământ din Camera Deputatilor.

Gavrilă, care e șefa Departamentului Educație din PSD, a fost inspector școlar județean în Iași, în 2014 a demisionat din PNL, anunțând că “demersul meu politic a avut totdeauna preponderent o dimensiune tehnocrată”, după care a intrat în PSD.

După ce Ecaterina Andronescu a preluat cel de-al patrulea mandat de ministru (din care a fost demisă în urmă cu o lună de premierul Viorica Dăncilă), Liviu Dragnea i-a dat Cameliei Gavrilă funcția de Coordonatoare a Departamentului pentru Educație din cadrul PSD, aceasta fiind unul dintre principalii opozanți al lui Andronescu în partid.

Citește și: OFICIAL: Bursele pentru elevi rămân ca cele de anul trecut, între 8 lei şi 1.000 de lei. Hotărârea 666 a fost publicată în Monitor

Foto: Camelia Gavrila / INQUAMPhotos – George Călin

Exit mobile version