Câți oameni cred în existența Iadului: procentele pe țări / Unde se plasează România

Foto: © Ig0rzh | Dreamstime.com

World Values ​​Survey a realizat un sondaj cu întrebarea centrală dacă credeți în existența Iadului, înregistrând pe o hartă procentele respective din populația fiecărei țări din Europa, transmite publicația grecească Eidiseis, citată de Rador și preluată de G4Media.ro.

Potrivit hărții publicate de World Values ​​Survey cu rezultatele sondajului, Danemarca a fost țara cu cel mai mic procent, întrucât doar 9,4% din populația sa a declarat că crede în existența Iad.

Grecia intră în categoria procentelor 40% – 49%, întrucât 44,3% dintre respondenți au răspuns că cred în existența Iadului. În aceeași categorie se mai încadrează Macedonia de Nord (47,5%), Croația (40,1%), Cipru (49,5%) și Lituania (40,7%).

În sfârșit, țara care a înregistrat cel mai mare procent, un covârșitor de 90,6% este Turcia, următorul cel mai mare procent fiind de 72,1%, înregistrat în Bosnia. Procente de peste 50% au fost înregistrate și în Muntenegru (52%), România (55,5%) și Polonia (53,4%).

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: © Ig0rzh | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version