Cazul de la Școala Nicolae Titulescu. Există o plângere cu rezultat din partea parchetului de clasare și încă una care este în cercetare la acest moment. La Inspectoratul Școlar a fost depusă sesizare astăzi, la ora 8:50, susțin Sorin Ion și Vlad Drinceanu

Foto: Inquam Photos / George Calin

„Am adus aici echipa de control de la Inspectoratul Școlar al Municipiului București, prin urmare nu dau verdicte înainte de a verifica. Există o plângere cu rezultat din partea parchetului de clasare și încă una care este în cercetare la acest moment”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, la Antena 3, prezent la Școala Nicolae Titulescu din București unde părinții protestează după un caz de abuz sexual asupra unui elev.

Am adus aici echipa de control de la Inspectoratul Școlar al Municipiului București, prin urmare nu dau verdicte înainte de a verifica. Din ceea ce am înțeles noi, aici sunt două situații distincte. Există o plângere cu rezultat din partea parchetului de clasare și încă una care este în cercetare la acest moment. 

Prin urmare, este foarte dificil să ne pronunțăm pe lucruri care se întâmplă în acest moment. Discuția cu părinții prezenți aici evident că nu poate avea loc pe trotuar”, a declarat Sorin Ion. 

„Noi ne-am autosesizat în urma reportajului vineri și în această dimineață am format o echipă de control care va analiza. Școala nu a făcut o sesizare la poliție. A făcut părintele și părintele primește răspunsul, nu primește unitatea de învățământ. La Inspectoratul Școlar a fost depusă sesizare astăzi, la ora 8:50”, a declarat inspectorul general Vlad Drinceanu, de la Inspectoratul Școlar al Municipiului București. 

Părinții elevilor au protestat în fața Școlii Nicolae Titulescu din București, după ce Antena 3 a relatat cazul unui copil ai cărui părinți au reclamat că a fost abuzat de două ori de colegii săi, conform G4Media.ro.

Exit mobile version