Ciolacu către Ciucă și Kelemen: Oameni buni, ne trebuie un aparat bugetar mai suplu. Nu înseamnă că vom da oameni afară, înseamnă că în administrație trebuie să rămână oameni buni / Să vorbim despre secretarii de stat

Foto: Kiss Gábor │ Gönczy Tamás │Bethlendi Tamás │Biró István

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Congresul UDMR, că este nevoie de „un aparat bugetar mai suplu”, ceea ce nu înseamnă că vor fi dați oameni afară, ci că în administrație trebuie să rămână „oameni buni”, scrie G4Media.ro. Marcel Ciolacu a spus că împreună cu Nicolae Ciucă și Kelemen Hunor trebuie să se așeze la masă și să vorbească despre secretarii de stat.

„Oameni buni, ne trebuie un aparat bugetar mai suplu. Nu înseamnă că vom da oameni afară. Înseamnă că în administrațiile locale, în administrațiile centrale, trebuie să rămână oameni buni, oameni care înțeleg ce rol au în acele administrații și pe cine reprezintă. Trebuie făcut acest lucru. Și așa e prea târziu. Trebuie să ne așezăm toți trei la masă și să vorbim despre secretarii de stat. Trebuie să înțelegem rostul nostru. Trebuie să înțelegem că nu putem în continuare să cerem doar de la români. Trebuie să înțelegem că e un moment istoric.

Sunt convins că alături de domnul Nicolae Ciucă și de domnul Kelemen Hunor vom face față acestor provocări”, a afirmat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

La Ministerul Educației sunt 6 secretari de stat și doi subsecretari de stat, iar în toată administrația centrală sunt peste 200 de secretari de stat, directori sau membri în consiliile de administrație cu rang de secretar de stat, ori persoane din conducerea serviciilor de informații care au și ele rang de secretar de stat, conform EuropaLibera.ro.

Exit mobile version