Constructorul care lucra la internatul din Odorheiu Secuiesc, prăbușit peste elevi: Nu ştiam că sunt copii înăuntru. Noi de afară am pus că nu intră nimeni

Patronul firmei de construcții care executa lucrări la internatul Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc, prăbușit luni, peste copii, a declarat că nu știa că sunt persoane înăuntru, conform Antena3, citată de G4Media.ro.

”Nu am avut cum să pregătim. Nu știam că sunt copii înăuntru. Noi de afară am pus că nu intră nimeni. Îmi pare rău! Este problemă mare. A murit un băiat”, spune Laszlo Sandor.

Un elev a murit și alți trei cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani sunt răniți după ce un perete al internatul Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a surpat luni și i-a prins pe copii sub dărâmături.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că reprezentanții unei societăți comerciale ar fi executat o lucrare de amenajare a terenului din jurul internatului care funcționa într-o clădire închiriată de la Biserica Romano-Catolică.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.
Exit mobile version