Cursurile unor clase de la două unităţi de învăţământ din Sectorul 4 se vor desfășura online după confirmarea a două cazuri de COVID-19

Foto: © Vladimir Melnikov | Dreamstime.com

Cursurile a două clase de la două școli din Sectorul 4 se vor desfăşura online, după ce un preşcolar şi un cadru didactic au fost confirmaţi pozitivi cu COVID-19, transmite Agerpres.

Au fost dispuse măsuri de dezinfecţie a Grădiniţei ‘Floare Albastră’ şi a Şcolii Gimnaziale Nr. 96. unde au fost înregistrate cazurile.

Măsurile au fost dispuse, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, în baza ordinului nr. 5.487/1.494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-COV-2.

Primăria Sectorului 4 a mai anunțat luni că doi elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 96 au fost confirmaţi cu COVID-19, drept urmare cursurile din clasa unde învaţă aceştia au trecut în sistem online, mai scrie Agerpres.

Foto: © Vladimir Melnikov | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version