DSP: Unul dintre inspectorii școlari de la inspectoratul București a fost confirmat cu COVID-19. Ancheta epidemiologică a stabilit că nu are contacți la serviciu

SURSA: Google Maps

Unul dintre inspectorii școlari angajați ai ISMB este infectat cu noul coronavirus, după ce testul făcut în cursul zilei de marți a ieșit pozitiv, a declarat pentru Edupedu.ro șeful DSP București, secretarul de stat general maior medic Ionel Paul Oprea.

“Este doar un inspector (n.red. confirmat pozitiv la testul COVID-19), ancheta epidemiologică a stabilit că nu are contacți la serviciu, nu s-au mai facut teste fiindcă se testează doar simptomaticii, nu au mai prezentat simptome colegii, a declarat Oprea pentru Edupedu.ro.

Declarația vine după ce marți ISMB a anunțat că are un angajat cu suspiciune de infectare cu Sars-Cov-2. “Lucrăm de la birou, toată lumea este la serviciu, doar că nu mai avem audiențe deschise cu petenții”, a declarat ieri pentru Edupedu.ro purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar din București (ISMB), Roxana Cercel. 

“S-au respectat regulile în inspectorat, aici se poartă mască, distanțarea socială este o regulă pe care toată lumea o aplică, pentru pentru care nu suntem într-un risc de îmbolnăvire. S-au făcut procesele de dezinfecție și nebulizare și am sistat discuțiile directe cu publicul”, a declarat Roxana Cercel. 

Foto: ISMB/Google Maps

Exit mobile version