Educație rutieră pentru copiii din 180 de grădinițe, cu puzzle-uri cu semne de circulație, stickere reflectorizante și activități interactive

Educația rutieră ajunge în grădinițe, printr-un program care le aduce copiilor puzzle-uri cu semne de circulație și stickere reflectorizante care să le sporească vizibilitatea pe stradă, iar educatoarelor un manual cu jocuri și activități interactive cu regulile de circulație pentru cei mici. Programul este derulat de Poliția Română, Walt Disney Company și Asociația E.D.I.T.

Materialele educative au ajuns în 180 grădinițe, în luna octombrie, cu obiectivul să îi învețe pe copii să se comporte corect pe stradă, anunță Asociația E.D.I.T., într-un comunicat remis Edupedu.ro. Materialele informaționale sunt disponibile și în format digital aici.

Liviu Zorilă, președinte al Asociației EDIT, a declarat că “după succesul înregistrat cu proiectul nostru “Ora de educație rutieră”, destinat școlarilor, ne bucurăm că am reușit să ducem mesajele noastre și în grădinițe,  să îi sprijinim pe educatori să transmită celor mai mici dintre pietoni regulile de circulație, într-un mod interactiv. Materialele dezvoltate în cadrul campaniei au o grafică atrăgătoare, având în prim-plan îndrăgitele personaje din serialul Mickey și Piloții de Curse de la Disney Junior”.

Citește și:

Foto: Asociatia EDIT

Îți plac informațiile pe care le găsești aici? Susține Edupedu.ro!
Become a Patron!

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate