UPDATE Elev de la Liceul Tehnic Iuliu Maniu, tăiat la mână cu o macetă, în urma unui conflict / I se acordă îngrijiri medicale la spital

Foto: Pixabay.com

UPDATE: Un elev de la Liceul Tehnic Iuliu Maniu din București a fost tăiat în zona antebrațului drept, cu o macetă, scrie G4Media. Informația a fost confirmată de ISMB. Elevul primește îngrijiri medicale la spital după ce conducerea școlii a sunat la 112. Elevul a fost agresat fizic de către trei persoane străine, care au pătruns în incinta școlii, sărind gardul.

UPDATE 15:25:

ISMB confirmă faptul că astăzi, 3 aprilie, în jurul orei 13.00, a avut loc un incident la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu. Un elev al școlii a fost agresat fizic de către trei persoane străine, care au pătruns în incinta unității, escaladând gardul.

A fost apelat serviciul unic de urgență. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție și un echipaj SMURD. Elevul agresat a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Cazul a fost preluat de poliție.

Știre inițială:

Din primele informații, elevul ar fi intrat într-un conflict spontan cu trei tineri în urma căruia, acesta fost tăiat. Agresorii, momentan neidentificați, au fugit de la fața locului, scrie G4Media.

Elevului i se acordă îngrijiri medicale în cadrul cabinetului școlar, fiind în stare stabilă.

Știrea în curs de actualizare

Exit mobile version