Elevă de 16 ani de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Oradea a înjunghiat un profesor pedagog în biroul directorului adjunct al școlii, unde fusese chemată împreună cu mama după ce a fost găsită cu un băiat în camera de internat / Cadrul didactic este la spital

Foto: Colegiul Vuia

O elevă de 16 ani este acuzată că a înjunghiat un pedagog într-un liceu din municipiul Oradea. Incidentul a avut loc la biroul directorului adjunct al unității școlare, unde eleva a fost chemată împreună cu mama sa pentru probleme de comportament, scrie G4Media.ro. Profesorul pedagog este îndrumătorul de la internat, fiind o funcție de cadru didactic auxiliar.

În urma unui conflict spontan, eleva a agresat pedagogul cu un cuțit, provocându-i o leziune în partea dorsală. Bărbatul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce eleva se află în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni.

Dosarul penal a fost întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Directorul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, prof. Alina Coste a declarat pentru Bihon.ro că este o anchetă în derulare și nu poate să ofere foarte multe detalii. Potrivit acesteia, tânăra era cazată în internatul Colegiului și într-un moment de furie l-a înjunghiat pe bărbat în spate. Totul ar fi pornit de la o situație petrecută în internatul instituției.

„A fost găsită în cameră cu un băiat, noaptea la stingere, iar pedagogul i-a atras atenția că nu este normal și firesc. Și de acolo a pornit totul. Nu era de dat afară din internat, ci pur și simplu doar de atras atenția asupra unui fapt. Și astfel a reacționat copilul”, a declarat directoarea Alina Coste.

Exit mobile version