Elevii ar putea învăța la școală o nouă materie: Istoria Revoluției de la Timișoara din 1989 și a schimbării de regim din Decembrie 1989 în România – inițiativă legislativă

Foto: Captură YouTube - TVR

Deputatul Marilen Pirtea a depus la Parlament o inițiativă legislativă pentru introducerea în curriculumul școlar a materiei “Istoria Revoluției de la Timișoara din 1989 și a schimbării de regim din Decembrie 1989 în România”. Pirtea a anunțat pe Facebook depunerea inițiativei legislative joi, 23 decembrie.

„Astăzi, 23 decembrie 2021, am înregistrat în circuitul legislativ Proiectul de Lege privind Introducerea în curricula școlară de liceu a cursului „Istoria Revoluției de la Timișoara din 1989 și a schimbării de regim din Decembrie 1989 în România‟. (…) Am formulat acest proiect ca pe o datorie de onoare, în urma consultărilor cu asociațiile de revoluționari. Pentru inițierea proiectului voi solicita susținerea colegilor deputați, fie că reprezintă Timișul, Bucureștiul sau oricare altă circumscripție”, a scris Pirtea pe Facebook.

Exit mobile version