DOCUMENT Elevii din învăţământul profesional şi dual vor primi o masă caldă, la cantină sau prin servicii de catering și cazare gratuită în internatele școlare, potrivit legii promulgate de Klaus Iohannis

Foto: © Chernetskaya | Dreamstime.com

Elevii din învăţământul profesional, tehnic şi dual vor beneficia de masă caldă şi prin servicii de catering, nu doar în cantine școlare, potrivit legii promulgate de șeful statului, scrie Agerpres.

Potrivit legii care vizează modificarea art. 12 alin. (81) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, elevii din învățământul profesional, tehnic și dual vor primi cazare gratuită în internate și mese gratuite timp de 3 ani, nu doar în cantinele școlare, ci și prin servicii de catering.

“Cheltuielile se pot asigura, în limita sumelor prevăzute distinct cu această destinaţie şi din bugetele locale ale comunelor, oraşelor, municipiilor sau ale judeţelor, după caz, prin hotărâri ale autorităţilor deliberative ale acestora”, se arată în legea promulgată de șeful statului.

Textul legii este aici:

Photo 135659246 © Chernetskaya | Dreamstime.com / / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version