Eroare materială în Monitorul Oficial, anunță ministrul Educației. Anisie: Va fi publicată o erată la OUG privind transportul elevilor, ca să asigurăm transportul gratuit și rutier, și feroviar

Foto: INQUAM Photos - Adriana Neagoe

“Dintr-o eroare materială, în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanța de Urgență într-o altă formă” decât cea adoptată în ședința de Guvern din 4 februarie 2020, susține Ministerul Educației. Astăzi va fi publicată o “erată la această ordonanță”, anunță ministrul Anisie, la Realitatea TV. “Îi asigur pe elevi că eu mi-am ținut promisiunea și asigur transportul gratuit și rutier, și feroviar”, a continuat ministrul.

Ministerul Educației a anunțat că “va fi publicată în Monitorul Oficial o rectificare” și precizează că a eliminat din textul inițial sintagma ‘transport rutier’, păstrând termenul ‘transport’.”

Comunicatul integral al Ministerului Educației:

“Precizări ale Ministerului Educației și Cercetării cu privire la publicarea în Monitorul Oficial a OUG cu privire la transportul elevilor

Ca urmare a publicării în Monitorul Oficial a Ordonanței de Urgență cu privire la transportul elevilor, Ministerul Educației și Cercetării face următoarele precizări:

Dintr-o eroare materială, în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanța de Urgență într-o altă formă. În cursul zilei de mâine, 12 februarie 2020, va fi publicată în Monitorul Oficial o rectificare, în acord cu forma adoptată în ședința Guvernului din 4 februarie 2020, pentru corectarea erorii materiale apărută în circuitul adoptării actului normativ.

Facem precizarea că Ministerul Educației și Cercetării a eliminat din textul inițial sintagma ‘transport rutier’, păstrând termenul ‘transport’.”

Exit mobile version