Evenimente online și webinarii cu sfaturi și resurse pentru părinții de adolescenți, la care participă psihologi, experți în parenting și în științele educației – în perioada 18-20 aprilie – Școala de primăvară ROSE

Foto: © Rido | Dreamstime.com

O serie de evenimente online și webinarii ce aduc împreună experți în psihologie, în parenting și în științele educației, pentru a oferi părinților de adolescenți resurse și sfaturi pentru susținerea copiilor în procesul de învățare, vor avea loc în perioada 18-20 aprilie, potrivit unui comunicat de presă.

Cele trei zile de evenimente, sub genericul “Școala de primăvară ROSE”, sunt organizate în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar-ROSE.

Evenimente incluse în program:

Luni, 18 aprilie 2022, începând cu ora 18:00 – conf. univ. dr. Otilia Clipa şi conf. univ. dr. Maria-Doina Schipor, cadre didactice la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei a Universităţii ‘Ştefan cel Mare’ din Suceava, vor aduce în centrul atenţiei, în cadrul webinarului ‘Cum învaţă elevii? Psihologia creativităţii şi a învăţării’, aspecte din domeniul psihologiei educaţiei, într-o discuţie cu părinţii despre modalităţile prin care elevii ajung să dobândească competenţele necesare în cadrul activităţilor de învăţare din liceu. 

Marţi, 19 aprilie 2022, începând cu ora 18:00, psihoterapeuta Doina Grasu îi invită pe părinţii ROSE la o discuţie despre ‘Cum să creşti un copil echilibrat’

Miercuri, 20 aprilie 2022, începând cu ora 18:00, psihologul Mihai Copăceanu, doctor în medicină, va susține o discuţie despre modalităţile prin care părinţii pot contribui la ‘Îmbunătăţirea încrederii de sine a adolescenţilor’

Participarea la evenimentele organizate în cadrul Şcolii de Primăvară ROSE este gratuită, iar ‘absolvenţii’ celor trei zile vor primi diplome de ‘Părinţi ROSE’. 

Detalii – pe site-ul www.rose-edu.ro.

Foto: © Rido | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version