EXCLUSIV Rezultatele celei de-a doua licitații pentru tabletele elevilor: Vodafone, singurul ofertant, a câștigat 4 loturi cu o ofertă totală de 64,8 milioane lei cu TVA

Sursă foto: Pixabay

Vodafone România a câștigat cea de-a doua licitație pentru tabletele elevilor cu o ofertă totală de aproximativ 64,8 milioane de lei cu TVA, a declarat pentru Edupedu.ro Cornelia Nagy, președinta Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC).

Mai exact, este vorba de patru loturi din șase, câte au fost scoase la licitație a doua oară. Restul de două loturi, regiunile Nord-Est 1 și Nord-Vest, au fost scoase la licitație pentru a treia oară.

Loturile ofertate și câștigate de Vodafone:
Loturile scoase la licitație a treia oară:

Orange România a câștigat prima rundă de licitații pentru care a ofertat 41.313.608,8 RON fără TVA pentru 82.826 de tablete. Este vorba de loturile: Regiunea București-Ilfov, Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu) și Regiunea Sud (Argeș, Călărași, Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova).

Prima licitație pentru tablete a fost publicată pe SICAP (sistemul public de achiziții) pe 14 iulie 2020, după ce Guvernul a anunțat că aloca 150 de milioane de lei pentru aceste dispozitive și după ce Ministerul Educației a făcut un recensământ al dispozitivelor pe care le au elevii și profesorii, prin intermediul SIIIR, sistemul informatic al școlilor. La elevi ar fi trebuit să ajungă nu mai puțin de 250.000 de tablete înainte de începutul anului școlar pe 14 septembrie.

Sursă foto: Pixabay

Exit mobile version