EXCLUSIV Secretarul de stat Luminița Barcari a fost validată de PNL drept candidat la Consiliul Județean Ialomița. Lista candidaților PNL la marile primării și Consilii Județene

Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Liberalii au validat în ședința de astăzi o serie de candidaturi la primăriile marilor orașe și la șefia Consiliilor Județene pentru alegerile locale care ar urma să aibă loc în vară. Luminița Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației responsabil cu învățământul preuniversitar, a fost validată drept candidat la șefia Consiliului Județean Ialomița.

Mihai Chirica a fost validat candidat la Primăria Iași, Nicușor Dan la București, Vergil Chițac la Primăria Constanța, Adrian Veștea la Primăria Brașov, ministrul Ion Ștefan la Primăria Focșani, Ilie Bolojan pentru un nou mandat la Primăria Oradea.

În județul Ialomița, PNL a validat candidaturile lui Dragoș Soare – la primăria Slobozia și a Luminiței Barcari la șefia Consiliului Județean.

Barcari face parte din lotul celor 13 inspectori școlari demiși prin fax de Liviu Pop, în 2017, și repuși în funcții de justiție. Luminița Barcari este vicepreședinte PNL Ialomița, a fost inspector școlar general în Ialomița din 2011, a fost consilier județean din partea PDL și apoi din partea PNL din 2012 până în 2017 (detalii aici), și este profesor de chimie și fizică.

Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea

 

Exit mobile version