Fără OUG anti-ONG, petiția online demarată de Asociația Dăruiește Viață care poate pierde jumătate din fondurile anuale / Asociația construiește primul spital pentru copiii bolnavi de cancer din România

Foto: Facebook.com

Asociaţia ”Dăruieşte Viaţă”, care contruieşte un spital în Bucureşti, a demarat o petiţie online, intitulată ”Fără OUG anti-ONG”. Organizaţia atrage atenţia că, dacă ordonanţa va fi adoptată în forma propusă, va pierde, peste noapte, 50% din fonduri. ”Tot nu îmi vine să cred că politicienii nu fac acest exerciţiu democratic al dialogului cu noi”, a transmis Carmen Uscatu, una dintre fondatoarele organizaţiei, scrie G4Media.ro.

”Tot nu îmi vine să cred că politicienii nu fac acest exerciţiu democratic al dialogului cu noi, ONG urile, atât de afectate de modificările pe care ei le propun prin ordonanţă. Ordonanţa şterge din lege dreptul companiilor de a susţine din impozitul pe profit proiectele ONG urilor”, a scris Carmen Uscatu pe Facebook.

Aceasta atrage atenţia să Asociaţia Dăruieşte Viata ”este în situaţia ca peste noapte să piardă 50% din fondurile pe care le strânge anual”.

”Şi nu, n-avem, peste noapte, un plan de rezervă. Iar proiectul «Noi facem un spital» trebuie să continue. Domnule Prim Ministru, Marcel Ciolacu, sunteţi şi reprezentantul nostru”, a mai transmis Carmen Uscatu.

Organizaţia a lansat petiţia online ”Fără OUG anti-ONG”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.
Exit mobile version