Firea și Pandele au intrat în clasă cu copiii lor, deși este interzis accesul părinților în școli din cauza pandemiei / Firea: Toți părinții și copiii au acces în grupuri de 5 pentru a prelua manuale. Am dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie

Gabriela Firea si Florentin Pandele in scoala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat în clasă cu copiii lor luni, unde s-au și fotografiat fără a purta măști, deși este interzis accesul părinților în școli din cauza pandemiei. Gabriela Firea a declarat pentru G4Media.ro că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de 5 pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie.

Poza cu familia Firea-Pandele în clasa copiilor s-a viralizat și ar fi plecat chiar de pe contul de Facebook al Gabrielei Firea. Aceasta a postat inițial cinci fotografii de la începutul școlii, alături de soț și copii, apoi a șters două poze.

De altfel, unii dintre cei care au comentat la postarea Gabrielei Firea au criticat faptul că aceasta a avut acces în școală.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Exit mobile version