Florian Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației, testat în sondajele PSD pentru a candida la funcția de primar al Sectorului 1 al Capitalei

Foto: © Roibul - Dreamstime.com

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și șefa organizației București, a anunțat miercuri că Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis „prin vot în unanimitate“ să susțină candidatura sa pentru Primăria Capitalei. Decizia organizației București are loc în pline negocieri între PSD și PNL pentru desemnarea unui candidat comun care să lupte cu primarul actual, Nicușor Dan. O decizie finală va fi luată de conducerea partidului.

Organizația PSD București va realiza sondaje pentru a desemna candidații la celelalte sectoare:

”Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni”, a declarat Firea într-un comunicat.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Foto: © RoibulDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version