FOTO Costinești a rămas stațiunea Tineretului, dar și a păcănelelor, suvenirurilor kitschoase și a caselor de pariuri/ Cum arată astăzi cea mai îndrăgită stațiune din anii ’90, pe jumătate închisă la mijlocul sezonului

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

Costinești a rămas stațiunea Tineretului, dar și a păcănelelor, suvenirurilor kitschoase și a caselor de pariuri. Reporterii G4Media au fost în weekend în sudul litoralului, în cea mai îndrăgită stațiune din anii ’90, care este pe jumătate închisă la mijlocul sezonului 2022.

Imaginea care te întâmpină când ieși de pe drumul național care duce spre Mangalia și intri pe strada care duce spre Costinești este asta: mai multe mașini aliniate pe marginea drumului așteaptă să preia turiștii și să-i ducă la diferite vile din stațiune, unde activitățile economice sunt fiscalizate mai cu zgârcenie.

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

Mai departe, gara din Costinești (Costinești tabără) se desfășoară în toată ”splendoarea”, fiind una dintre cele mai murdare, neîngrijite și fără utilități necesare în cazul unui timp mare de așteptare pe peron.

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Exit mobile version