G4Media organizează conferința „Gustul ideilor profitabile în industria agroalimentară”, care marchează lansarea publicației G4Food.ro

G4Food

G4Media, unul dintre cele mai respectate grupuri de presă din România, organizează conferința „Gustul ideilor profitabile în industria agroalimentară – Ingredientele bunei colaborări între fermieri, procesatori, retaileri”, eveniment în cadrul căruia lansează noua publicație G4Food.

Conferința, programată pentru data de 26 martie 2024, va aborda provocările de azi ale principalilor jucători din industria alimentară. Producătorii locali, afectați de prețurile ridicate la energie și inputuri, se confruntă cu o concurență puternică venită din partea importatorilor, care aduc marfă mai ieftină provenită din state din afara UE, cu mai puține restricții în domeniul agroalimentar.

Retailerii reclamă, la rândul lor, că activitatea le este afectată de prețurile mari cerute de producători, de modificările legislative frecvente, lipsa de predictibilitate fiscală și de lipsa dialogului cu statul, care ia decizii fără a-i consulta.

Ne propunem să punem față în față actorii principali din piață – producători, retaileri, distribuitori, HoReCa – pentru a-i ajuta să comunice, să se împrietenească și să găsească noi oportunități de afaceri.

Invităm persoanele din domeniu care doresc să participe la conferință să confirme prezența la eveniment completând formularul: https://forms.gle/jqeqJtzajoUtTMV27
Exit mobile version