Incendiu la o școală dintr-o comună din Olt / 34 de copii evacuați, o persoană cu atac de panică, cadru didactic, a fost asistată la fața locului / Școala nu apare pe lista celor cu autorizație ISU

Sursa: ISU Olt

Un incendiu s-a produs, vineri, la o școală dintr-o comună din județul Olt, informează ISU Olt. O persoană cu atac de panică, cadru didactic, a fost asistată la fața locului și a refuzat transportul la spital, potrivit G4Media.ro.

“Echipaje de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina, acționează în comuna Sârbii Măgura, sat Braniște, la un incendiu izbucnit la școala din localitate. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișul, pe aproximativ 300 de metri pătrați. 34 de copii, patru cadre didactice și două persoane care fac parte din categoria personalului auxiliar s-au evacuat în momentul observării incendiului”, arată comunicatul ISU Olt.

Conform listei prezentate pe site-ul ISU Olt, Școala primară Braniște, arondată Școlii Gimnaziale „Florian Dițuleasa” sat Vitănești, comuna Sârbii Măgura, nu deține autorizație/aviz ISU de securitate la incendiu.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Exit mobile version