Încep probele eliminatorii pentru admiterea în învățământul dual / Calendarul probelor de admitere

Foto: Freepik.com

Probele eliminatorii pentru admiterea în învățământul dual au loc în zile de 11 și 12 iulie, potrivit calendarului oficial. Amintim că Edupedu.ro a scris că probele pentru admiterea în învățământul dual se pot desfășura pe parcursul a două zile, dacă sunt prea mulți candidați înscriși sau operatorii economici nu pot participa într-o singură zi la desfășurarea probelor eliminatorii, conform unei adrese a ministerului Educației.

Edupedu.ro a publicat anul trecut calendarul admiterii în învățământul profesional de stat și în învățământul dual pentru anul școlar 2022-2023.

  1. În etapa I de admitere în învățământul dual de stat:

A. Probele eliminatorii:

Notă: Rezultatele la probele eliminatorii se vor afișa în fiecare zi din perioada de desfășurare a acestora astfel încât să existe posibilitatea înscrierii elevilor respinși la probele eliminatorii în alte unități de învățământ / calificări la care nu se organizează astfel de probe, până cel târziu 13 iulie.

B. Probele de admitere

2. În etapa a II-a de admitere în învățământul dual de stat:

A. Probele eliminatorii se încadrează strict în perioada prevăzută de calendarul admiterii, 29 iulie 2022.

B. Probele de admitere

Calendarul admiterii în învățământul profesional și dual pentru anul școlar 2022-2023 poate fi consultat mai jos:

Citește și:
DOCUMENT Precizări suplimentare ale autorităților pentru admiterea în învățământul dual 2022: Probele eliminatorii se pot desfășura pe parcursul a două zile, dacă situația o impune – calendar
Calendarul admiterii în învățământul profesional și dual pentru anul școlar 2022-2023 a fost publicat
Exit mobile version