Începe târgul național de voluntariat online iVoluntar #explore, care le propune tinerilor activități în peste 15 organizații non-profit

Primul târg național de voluntariat online de anul acesta, numit iVoluntar #explore, este organizat în perioada 9 – 11 septembrie de Comunitatea ONedu România. Târgul le propune tinerilor activități în cadrul a peste 15 organizații non-profit, potrivit unui comunicat remis Edupedu.ro.

Târgul face parte din Săptămâna Națională a Voluntariatului și va fi compus din 4 webinarii organizate pe pagina de Facebook a comunității. În cadrul acestora, vom fi dezvoltate discuții cu ONG-uri implicate în educație, cultură, mediu, sănătate sau cazuri sociale.

“Ne dorim să aflăm poveștile lor și cum se implică în comunitate, cât și ce beneficii oferă voluntarilor acestora. De asemenea, participanții pot adresa întrebări punctuale reprezentanților și înscrie în timpul târgului în cadrul organizațiilor ca voluntari”, anunță Comunitatea ONedu România.

În fiecare zi, de la ora 10:00, vor începe aceste webinarii, iar pe 11 septembrie, de la ora 14:00, participanții vor afla povestea din spatele târgului și experiența organizatorilor.

Pagina evenimentului, aici

Exit mobile version