Inspecția Judiciară a clasat sesizarea depusă de 14 ONG-uri referitor la dosarele în care s-a judecat plagiatul premierului Nicolae Ciucă. Inițiatoarea demersului a depus contestație

Nicolae Ciucă / Foto: gov.ro

Inspecția Judiciară nu a găsit nereguli în modul în care doi magistrați de la Curtea de Apel București au judecat dosare intentate de premierul Nicolae Ciucă în legătură cu teza sa de doctorat, suspectă de plagiat.

Într-un răspuns scurt către G4Media.ro, Biroul de Presă al Inspecției a transmis că o sesizare pe această temă, depusă la începutul lunii iulie, de 14 ONG-uri, a fost clasată.

G4Media.ro a dezvăluit, anterior, că Ionela Tudor, unul dintre cei doi judecători, a motivat admiterea unei acțiuni în care Ciucă a fost reclamant prin faptul că România ”are nevoie de stabilitate”, în timp ce, în alt dosar, judecătorul Marius Iosif a anulat sesizările de plagiat pentru doctoratul premierului, care este și președinte PNL, în condițiile în care acest judecător fusese numit, în trecut, de liberali, în înalte funcții de autoritate publică.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Exit mobile version