Iohannis, mesaj de 1 iunie: “Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă”

Președintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj de 1 iunie, în care le spune copiilor ca, prin respectarea regulilor sanitare, să fie aliații săi în lupta împotriva virusului. Președintele le mulțumește copiilor pentru că au fost înțelegători în această perioadă și i-au protejat pe cei dragi.

„Dragi copii, anul acesta sărbătorim 1 iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Știu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere. Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online, înțelegând astfel că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii”, afirmă președintele Iohannis într-un mesaj video transmis pe Facebook.

Președintele le urează succes celor care vor susține în curând examenele de evaluare națională și bacalaureat.

 

 

Exit mobile version