Itsy Bitsy likes Edupedu.ro: radioul copiilor ne-a premiat pentru jurnalism în educație :)

Itsy Bitsy a desemnat Edupedu.ro liderul anului 2018 în Jurnalism în Educație. La 4 luni de la momentul lansării, echipa Edupedu.ro a primit premiul în cadrul unei gale organizate de radioul copiilor. Mulțumim cititorilor, care au devenit principalii susțintători și colaboratori. Edupedu.ro este un proiect realizat în colaborare cu G4Media.ro.

În fotografie, Bianca Mereuță – fondatoarea comunității online “Ce le citim copiilor” și liderul anului 2018 în Educație prin Lectură, Raluca Pantazi și Mădălina Belu – Edupedu.ro.

Cine sunt premianții Itsy Bitsy:

Bianca Mereuță, fondatoarea comunității online “Ce le citim copiilor”, a primit premiul de Lider al anului 2018 în Educație prin Lectură.

Cristina Gheorghe, fondatoarea proiectului SuperTeach, a fost desemnată liderul anului 2018 în Programe pentru Profesori.

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociației „Dăruiește Viața”, au primit premiul pentru Liderii anului 2018 în Acțiuni Caritabile.

Măriuca Talpeș – fondatoarea Intuitext și liderul proiectului MERITO, liderul anului 2018 în Educație prin Tehnologie.

Ana Culcer – Liderul anului 2018 în Sănătate pentru Copii.

Robert Diaconeasa, fondatorul comunității DaddyCool.ro – liderul anului 2018 în Social Media.

Kaufland – leadership în Eco Educație

Nadia Comăneci, pentru proiectele Fundației Nadia Comaneci, liderul anului 2018 în Proiecte Sportive

Dana Nălbaru, care a lansat trei aplicații cu muzică și povești pentru copii, liderul anului 2018 în Muzica pentru Copii

Vă mulțumim!

Exit mobile version