LISTA Peste 1.100 de laboratoare smart, de maximum 60.000 de euro fiecare, au fost admise pentru finanțare de Ministerul Educației în tot atâtea școli de stat și particulare / Începe etapa a II-a – evaluarea calitativă

Foto: © Dmytro Zinkevych | Dreamstime.com

Ministerul Educației a anunțat marți lista proiectelor admise în apelul de dotare a școlilor cu laboratoare inteligente – smart lab, etapa a II-a. Sunt 1.122 de proiecte admise, iar valoarea totală a finanțărilor a fost anunțată la 117.499.800 de euro, fără TVA, prin PNRR.

Lista proiectelor admise pentru etapa evaluării calitative este aici:

Au fost și 8 proiecte declarate neeligibile, pentru care școlile pot depune contestații. Lista acestora este aici:

Apelul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” (palatele și cluburile copiilor, cluburile sportive, cabinetele de asistență psihopedagogică) a fost lansat pe 17 februarie și termenul inițial a fost prelungit apoi până pe 24 martie.

Articol în curs de actualizare.

Foto: © Dmytro Zinkevych | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version