LISTA Școlile și liceele eligibile pentru finanțarea de proiecte culturale de 20.000 de euro, în apelul PNRR I5 – 2, lansat de Ministerul Culturii

Transport gratuit pentru elevi

Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Administrația Fondului Cultural Național a publicat rezultatele după etapa I de selectie din apelul de finanțare prin PNRR I5 – 2 pentru unitățile publice de învățământ din localitățile cu o populație mai mică de 50.000 de locuitori, care au depus proiecte culturale. Sunt eligibile pentru finanțare proiectele care au obținut minimum 70 de puncte, în limita bugetului alocat apelului. Solicitanții nemulțumiți de punctajul obținut pot depune contestație în intervalul 13-15 februarie 2023, potrivit AFCN.

Potrivit AFCN, apelul de finanțare I5 – 2 cuprinde:

Voucherul (finanțarea nerambursabilă) prevăzut în programul pilot pentru unitățile de învățământ va acoperi activitățile de educație prin cultură (ateliere; producția de spectacole cu studenții etc.), pentru minimum un proiect / program și minimum 30 de beneficiari, cheltuielile eligibile fiind cele prevăzute în Ordonanța Guvernului 51/1998, conform AFCN. 

Bugetul total estimat pentru acest apel de proiecte este de 4 milioane euro fără TVA. 

Lista școlilor și liceelor eligibile pentru finanțare în apelul I5 – 2:

Rezultate după etapa I de selecție în apelul I5 – 2:

Exit mobile version