Sorin Cîmpeanu, după consultările cu sindicatele: Recuperarea se va face doar prin devotamentul fiecărui cadru didactic. S-a reiterat dorința de deschidere a semestrului II în 8 februarie

Acțiunile remediale sunt necesare pentru elevi, “nu numai pentru cei care susțin examenele naționale” și “am fost de acord că este de recuperat”, a declarat ministrul Educației. “Recuperarea se va face doar prin devotamentul fiecărui cadru didactic”, a anunțat Cîmpeanu în cadrul unei declarații de presă susținute după ce s-a întâlnit cu sindicatele din învățământ, cu asociațiile de studenți, elevi și părinți. Este prima dată când ministrul lasă de înțeles că profesorii nu vor fi plătiți pentru orele remediale pe care le solicită.

De remarcat că Ministerul Educației nu a putut transmite online declarația de presă a ministrului, pe care a anunțat-o încă din cursul dimineții, deși întreaga școală își desfășoară cursurile exclusiv online.

Tot în discuția cu cele 3 federații sindicale din învățământ, “s-a reiterat dorința de deschidere a semestrului II în 8 februarie, sub rezerva evoluției epidemiologice”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu, cele mai importante declarații:

Știre în curs de actualizare

Exit mobile version