LIVE VIDEO A început spectacolul ‘Cenușăreasa’, transmis de Opera Comică pentru Copii în regim online

Foto: Facebook Opera Comica pentru Copii

A început spectacolul “Cenușăreasa”, difuzat exclusiv online de Opera Comică pentru Copii, din cauza epidemiei de coronavirus. “Cea mai recentă premieră” a instituției, “Cenușăreasa” a început la ora 17:00 și este transmisă LIVE pe pagina de Facebook a instituției, gratuit.

“Ne-am gândit să continuăm activitatea în aceasta perioadă deja complicată și să găsim soluția prin care copiii să aibă o activitate-joacă”, care în același timp “îi deschide spre cultură și educație”, a declarat în cursul dimineții pentru Edupedu.ro managerul OCC, Felicia Filip.

Cenușăreasa poate fi urmărită de copiii din întreaga țară, aici:
Partea a doua a spectacolului Cenușăreasa e aici:
Informații de background
Programul Operei Comice pentru Copii poate fi accesat aici

Opera Comică pentru Copii a anunțat printr-un comunicat de presă, pe 10 martie, că a decis “în Consiliul Director continuarea tuturor producțiilor și transmiterea acestora în regim profesional, ONLINE, live, la orele programate în stagiune“.

“Sâmbătă de la ora 17 și duminică de la ora 11, din Sala Mare transmitem cea mai recentă premieră ‘Cenușăreasa’, astfel încât copiii să poată urmări artiștii pe care îi apreciază și producțiile pe care le îndrăgesc la Opera Comică pentru Copii. Din Salonul Mozart se va transmite sâmbătă, de la ora 10 spectacolul ‘6 mâini și un pian’. Iar weekendul viitor, pe 21 martie vom debuta prin a transmite online, o premieră: spectacolul de balet, ‘Scufița Roșie’, la Sala UnderGrant. De asemenea, coordonatorii Atelierelor Micul Artist vor avea transmisiuni și din cadrul atelierelor” a comunicat OCC.

Citește și:

 

 

 

Exit mobile version