DOCUMENT Ministerul Educației a republicat Ghidul solicitantului din Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. Școlile pot depune proiecte de maxim 300.000 de euro până pe 10 iulie

Foto: INQUAM Photos / George Călin

Ministerul Educației a republicat Ghidul solicitantului cu noul calendar în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, PNRAS, runda a II-a. Cu o zi înainte de termenul limită pentru depunerea proiectelor, care era pe 7 iunie, Ministerul a prelungit perioada de înscriere cu mai mult de o lună. Școlile pot depune proiecte până pe 10 iulie 2023.

Alocarea financiară maximă pentru Schema de Granturi PNRAS runda a II-a este de 265 de milioane de euro fără TVA. Acest lucru înseamnă că 883 de școli ar beneficia de un grant de 300.000 de euro. 

Calendarul pentru depunerea proiectelor în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, PNRAS, runda a II-a

Ghidul solicitantului în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (Runda a II-a) republicat

„Prin intermediul acestui apel, unitățile de învățământ preuniversitar de stat pot obține granturi pentru:

Amintim că 3.235 de unități de învățământ au fost identificate ca eligibile pentru Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. Dintre acestea, în prima rundă au fost selectate 1.409, ceea ce înseamnă că rămân peste 1.826 de școli care ar putea primi bani de până la 300.000 de euro, în runda 2.

Exit mobile version