Ministrul Cîmpeanu: Mai puțin de jumătate dintre profesori sunt pregătiți pentru “predarea online cu adevărat” / Nu putem spune predarea online e în regulă, sunt necesare eforturi pentru digitalizare

Foto: © Eakrin Rasadonyindee - Dreamstime.com

Mai puțin de jumătate dintre profesori sunt pregătiți pentru “predarea online cu adevărat, așa cum înțeleg eu predarea online”, a spus marți seară ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la Digi 24. El a comentat pe seama deciziei de a închide școlile pentru “vacanță” prelungită în aprilie, așa încât toți elevii să poată face “zile cu prezență fizică” ulterior. Ministrul a apreciat că în ultimul an s-au făcut eforturi importante și există progrese în privința școlii online, dar e insuficient.

Ministrul Sorin Cîmpeanu, la Digi 24, despre calitatea predării online, în contextul deciziei de a impune “vacanță” în aprilie și de a prelungi cu câteva zile semestrul:

Înregistrarea emisiunii:

Photo 190933908 © Eakrin RasadonyindeeDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version