Ministrul Educației: 67 de milioane de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență, destinați susținerii investițiilor în liceele agricole

Foto: gov.ro

În Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă 67 de milioane de euro sunt destinaţi susţinerii investiţiilor în liceele agricole, a declarat, vineri, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, citat de Agerpres.

Ministrul Cîmpeanu, la o conferință DC News Group pe tema “Responsabilității sociale a universităților din România”:

Ministrul Educației a răspuns astfel întrebat dacă există la minister un program special dedicat liceelor de specialitate, în speța celor agricole. 

Amintim că Parlamentul European a aprobat, pe 10 februarie, Mecanismul de redresare și reziliență, conceput pentru a ajuta statele membre să combată efectele pandemiei de COVID-19. Mecanismul de redresare și reziliență este cel mai important constitutiv element al pachetului de stimulente aferent Instrumentului european de redresare „Next Generation EU”, în valoare de 750 de miliarde EUR, precizează Parlamentul European.

Foto: gov.ro

__________

Proiectul ”The European Parliament: leadership during historical change” este finanțat de Parlamentul European prin DG Communication. Edupedu.ro este singura responsabilă de conținutul acestui material și în niciun context acesta nu poate reprezenta poziția Parlamentului European.

Exit mobile version