Ministrul Educației: Nu voi fi de acord cu închiderea școlilor, până la pragul de 6 la mie / Nu văd de ce s-ar pune în discuție luni închiderea tuturor școlilor din București

Sursă foto: gov.ro

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat pentru Edupedu.ro că “nu văd de ce s-ar pune în discuție luni, 15 martie, închiderea tuturor școlilor din București, atâta vreme cât suntem, și sperăm cu toții sa rămânem, departe de pragul de 6/1000 în București”.

“Până la pragul legal stabilit de 6/1.000, în calitate de Ministru al Educației, nu voi fi de acord cu închiderea școlilor”, a declarat Sorin Cîmpeanu, pentru Edupedu.ro.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București ar urma să se întrunească, mâine, într-o ședință, pentru a discuta despre eventualitatea ca școlile din București să se închidă, a anunțat postul de televiziune Digi 24 citând surse, relatează Educatieprivata.ro.

În prezent, rata de incidență în București este de 3,98 la mia de locuitori, iar legislația prevede că școlile se închid la 6 la mie înregistrat în ultimele 14 zile.

Știre în curs de actualizare

Foto: gov.ro

Exit mobile version