Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, întrebată ce a învăţat la Academia SRI: „Rigoare şi disciplină” / „Soţul meu are două arme care sunt peste 5.000 euro. E vânător la a patra generaţie”

Simona Bucura-Oprescu / Foto: Ilona Andrei - G4Media

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a declarat, miercuri, la Antena 3, că este naşa de cununie a lui Alexandru Ştefan, fiul fostului rector al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (academia SRI), generalul Gheorghe-Teodoru Ştefan. Referitor la faptul că a făcut studiile acolo, Bucura-Oprescu a explicat că a învăţat de acolo rigoarea şi discplina, potrivit News.ro.

„M-am înscris la doctorat, dar nu am finalizat elaborarea tezei de doctorat. Prin urmare, în perioada în care eram înscrisă la doctorat, am trecut acest lucru în CV. În momentul în care nu mi-am finalizat, am scos din CV”, a afirmat Simona Bucura-Oprescu, întrebată miercuri la Antena 3 CNN, de ce nu are trecută lucrarea de doctorat în CV.

Întrebată dacă va termina doctoratul, ea a răspuns: „Nu, fiindcă nu mai sunt la doctorat. Am fost doctorand începând cu anul 2013. Din 2019 nu mai sunt”.

Chestionată de ce a ales să studieze la academia SRI, ministrul Muncii a replicat: „Dintr-un motiv simplu. Este o instituţie de învăţământ ca şi alte instituţii de învăţământ din România la care fiecare dintre noi doreşte să aibă parte de un tip de cunoaştere pe care nu l-ar putea găsi la o altă instituţie”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Exit mobile version