O elevă de 16 ani din Târgu Jiu acuză un profesor că ar fi agresat-o sexual în timpul orelor / Polițiștii au deschis dosar penal

Foto: © Elena Koleva | Dreamstime.com

Poliţiştii din Gorj au deschis un dosar penal după ce o elevă de 16 ani din Târgu Jiu a fost agresată sexual de un profesor, chiar în timpul orelor de curs, scrie G4Media.ro, conform News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Gorj, în urma unor verificări făcute de poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, ancheta a fost preluată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care s-au sesizat din oficiu.

Incidentul ar fi avut loc într-o zi din perioada noiembrie 2021 – ianuarie 2022, când ”o elevă de 16 ani, din cadrul unei instituţii de învăţământ din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce se afla în timpul orelor de curs, ar fi fost agresată sexual de către un profesor din cadrul instituţiei”, mai scrie sursa citată.

Poliţistii au deschis dosar penal în acest caz, pentru agresiune sexuală.

Foto: © Elena Koleva | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version