O școală din Sibiu apelează la voluntari din cauza lipsei de personal: doi profesori pensionari au redeschis biblioteca / Conducerea caută acum, tot ca voluntari, un informatician și un paznic

Foto: © Sarinya Pinngam | Dreamstime.com

La Școala Gimnazială I. L. Caragiale din Sibiu, cadre didactice pensionare au fost de acord să acopere posturile deficitare pentru ca elevii să beneficieze de toate resursele pe care o școală trebuie să le ofere, scrie Turnul Sfatului, potrivit G4Media.ro.

Pentru că este o lipsă acută de personal auxiliar din cauza faptului că nu li s-a acceptat mărirea organigramei, directorul școlii a găsit soluția voluntariatului. Astfel, două profesoare ieșite la pensie vin voluntar la școală pentru a se ocupa de biblioteca unității școlare. Demersurile de a căuta voluntari continuă: este nevoie de informatician, de administrator de patrimoniu, pe pază.

Articolul complet, pe G4Media.ro

Foto: © Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version