OFICIAL La 3 luni de la încheierea stării de alertă pe teritoriul României a fost publicată în Monitorul Oficial legea care aprobă ordonanța care prevede zile plătite pentru părinți în contextul răspândirii Sars Cov2

Foto: © Wavebreakmedia Ltd | Dreamstime.com

Proiectul de lege inițiat în octombrie anul trecut a trecut de prima cameră sesizată a Parlamentului, de Senat, abia pe 4 mai, la două luni de când starea de alertă a fost ridicată în România. Astfel legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență care prevede că părinții vor avea zile libere atunci când școala suspendă prezența fizică la cursuri din cauza COVID-19 a fost publicată în Monitorul Oficial astăzi.

Concret, legea respectivă prevede că părinții vor avea zile libere atunci când școala suspendă prezența fizică la cursuri din cauza COVID-19. De precizat, în România cazurile Covid19 sunt în scădere de 3 luni, potrivit cifrelor oficiale.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 491 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 303 mai mult față de ziua anterioară, transmite ministerul Sănătății.

Nicio clasă nu are cursurile suspendate, potrivit datelor publice ale Ministerului Educației.

Foto: 37813854 © Wavebreakmedia Ltd | Dreamstime.com /  / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version