OFICIAL Media elevilor poate fi încheiată în acest an școlar cu doar două note sau calificative, indiferent de numărul de ore pe disciplină. Elevii în situație de corigență vor avea măcar trei note

Foto: © Pojoslaw - Dreamstime.com

Media elevilor poate fi încheiată în acest an școlar cu doar două note sau calificative, indiferent de disciplină și indiferent câte ore pe săptămână are acea discimplină în planurile-cadru, potrivit Ordinului de ministru nr. 3.108/2021 publicat în Monitorul Oficial.

Actul normativ modifică regulamentul de funcționare a școlilor (ROFUIP) și mai prevede că elevii aflați în situație de corigență vor avea măcar 3 note.

De asemenea, elevii a căror medie nu a putut fi încheiată în semestrul I, vor fi amânați până la 8 săptămâni de la revenirea fizică la cursuri. Deci nu de la începutul semestrului II, ci de la revenirea la școală.

Modificările aduse de OME 3.108/2021:

Captură Monitorul Oficial nr 45/15.01.2021

Foto: © PojoslawDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version