OFICIAL Tipurile de calificări profesionale de nivelurile 3 și 4 ale Cadrului național al calificărilor la filiera tehnologică și învățământ profesional / A fost introdusă și acreditarea pentru calificarea “electrician sisteme voltaice”

Sursa: Monitorul Oficial

Ordinul privind stabilirea tipurilor de calificări profesionale de nivelurile 3 și 4 ale Cadrului național al calificărilor și a corespondenței dintre acestea, din cadrul aceluiași profil la învățământul liceal filiera tehnologică și din cadrul învățământului profesional a fost publicat în Monitorul Oficial, luni seara, 22 ianuarie. Printre calificări se află și cea de „Electrician sisteme fotovoltaice” pentru care au fost aprobate planurile de învățământ în noiembrie 2023.

Printre calificările de nivel 3 și 4 acreditate pentru anul școlar 2023-2024 în Cadrul Național al calificărilor pentru învățământul profesional și filiera tehnologică se află și calificarea profesională „Electrician sisteme fotovoltaice”.

Amintim, pe 3 noiembrie, planurile de învățământ și programele școlare pentru calificarea profesională „Electrician sisteme fotovoltaice” au fost publicate în Monitorul Oficial, la peste două luni după ce ordinul de ministru pentru aprobarea acestora a fost semnat. Documentele vizează elevii din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a învățământ profesional, inclusiv dual, pentru calificarea profesională de nivel 3 a Cadrului național al calificărilor: Electrician sisteme fotovoltaice.

Ordinul pentru modificarea ordinului de ministru privind stabilirea tipurilor de calificări profesionale de nivelurile 3 și 4 a Cadrului național al calificărilor la filiera tehnologică și învățământ profesional
Citește și:

Planurile-cadru și programele școlare pentru calificarea „Electrician sisteme fotovoltaice”, publicate în Monitorul Oficial la peste două luni după ce ordinul de ministru a fost semnat
Exit mobile version