(P) Soluția EduPage pentru catalog electronic, lecții interactive, teme pentru acasă, orar, librărie de materiale, organizarea managerială a școlii – www.edupage.ro

Parteneriatul școală – familie – comunitate reprezintă o problemă actuală importantă, reliefată de diferite documente de politică educațională la nivel național și internațional și de cercetările în domeniul educației. EduPage este o soluție completă și complexă pentru digitalizarea sistemului educațional ce combină componente precum organizarea managerială a unității școlare, catalog electronic pentru notare și prezență, librărie de materiale, orar și administrarea suplinirilor, lecții interactive, teme pentru acasă, diplome și foi matricole, premii, galerie foto, website personalizat al unitații de învățământ, aplicație mobilă, cu scopul de a asigura fluxul complet de predare și învățare de la clasă, în mediul digital.

Sistemul educaţional românesc are nevoie de utilizarea instrumentelor digitale pentru îmbunătățirea rezultatelor elevilor, a administrației și a serviciilor oferite de școli, îmbunătățirea conectivității școlare, sporirea performanţelor şcolare, reducerea absenteismului și creșterea promovabilității la evaluările naţionale ale elevilor.

Aplicația EduPage este folosită cu succes de unități de învățământ din țări precum Spania, Germania, Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Lituania. Din acest an este prezentă și apreciată și în școlile din România.

”Ne bucură creșterea notorietății EduPage într-un timp relativ scurt de prezență pe piața locală și mai ales ne bucură deschiderea și înțelegerea pe care managerii unităților de învățământ o manifestă pentru soluția oferită. Feedbackul pe care îl primim este unul încurajator, părinți, profesori și elevi deopotrivă bucurându-se de eficiența unui flux complex, util și coerent al activității școlare” – a declarat Sorin Cociș, Country Manager EduPage.

Proiectul are ca scop îmbunătățirea situației școlare și modernizarea învățământului într-un mod eficient și atractiv prin intermediul platformei EduPage care permite gestionarea de informaţii şcolare complexe, de aici putând fi generate rapoarte şi statistici la zi despre activitatea şcolară a elevilor şi cadrelor didactice.

Acest proiect răspunde nevoii de gestionare eficientă a resurselor educaționale şi cerințelor de adaptare la nevoile de învăţare de tip blended-learning, în conformitate cu prevederile Legii Educației Naționale și a regulamentelor școlare în vigoare.

Beneficiile EDUPAGE pentru administrația locală:
Beneficiile EduPage pentru managerii unităţilor de învățământ:
Beneficiile EduPage pentru elevi:
Beneficiile EduPage pentru profesori:
Beneficiile EduPage pentru părinţi:

Prin urmare, EduPage reprezintă o soluție viabilă atât pentru perioada pandemiei cât și după depășirea acestei perioade, aplicație pe care, orice unitate școlară ar trebui să o adopte.

Cadrele didactice și managerii unităților școlare sunt invitați să privească dincolo de o perioadă limitată – de 6 luni sau 1 an și să se orienteze la o variantă durabilă axată pe nevoile permanente determinate de specificul activității școlare.

Exit mobile version