Părinții, invitați să-și spună părerea cu privire la închiderea școlilor în localitățile aflate în scenariul roșu – chestionar online

Foto: © Inna Reznik | Dreamstime.com

Federația Națională a Asociațiilor de Părinți (FNAP-IP) invită părinții să își exprime părerea despre decizia autorităților cu privire la închiderea școlilor și trecerea predării în online, în localitățile aflate în scenariul roșu. Părinții pot completa un chestionar online, răspunsurile fiind anonime.

Organizația arată, în chestionar, că unele state UE au luat măsuri severe de protecție în fața pandemiei, “scopul principal fiind limitarea răspândirii virusului și protejarea zonei educaționale pentru a o păstra funcțională”.

E notat, totodată, că decizia cu privire la închiderea/deschiderea școlilor trebuie să ia în calcul nu doar factorul epidemiologic, ci și capacitatea de adaptare a unităților de învățământ la condițiile de siguranță și impactul pierderilor de învățare și al celor emoționale asupra copiilor.

Chestionarul poate fi completat aici

Foto: © Inna Reznik | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version